marți, 20 noiembrie 2018

Cât de lung trebuie să fie un articol pe blog?

Dacă ești blogger începător cu siguranță te întrebi cât de lung să fie un post pe blog. Oricum, sunt mulți bloggeri cu vechime care scriu haotic și se întreabă de ce nu au cititori pe blog.
Trebuie să înțelegi că dacă vei scrie despre un subiect care necesită explicații complexe, acesta va fi un articol lung, pentru a putea detalia, chiar cu exemple, pentru ca cititori să înțeleagă.
Pentru orice alt tip de post nu trebuie să scrii mai puțin de 4 rânduri și nu mai mult de 20. Pentru că nimeni nu va sta să citească romane. Ei caută de regulă: informații scurte, întâmplări, idei, opinii. Dar le vor simple, scurte și la obiect. Poți fi cel mai talentat la scris din lume. Cei mai mulți oameni vor citi primele 15-20 de rânduri, apoi vor părăsi pagina ta.
Iar când spun maxim 20 de rănduri mă refer la vizualizarea pe mobil. Căci 20 de rănduri scrie mărunt pe desktop e o altă mâncare de pește.
Și desigur, ar fi de preferat să îți formezi un anumit stil, doar al tău, care sa te reprezinte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Perspectiva creștină asupra lumii

În Biblie, în Noul Testament ni se prezintă faptul că toți credincioșii ar trebui să fie altfel decât restul lumii. Cu alte cuvi...