duminică, 29 noiembrie 2015

Ce este hrana vie?

Cum si ce sa mancam sanatos?
Este stiut faptul ca o alimentatie vegetariana este mult mai sanatoasa decat una clasica. De asemenea este stiut faptul ca fumatul, alcool, cafeaua, medicamentele, sucurile carbogazoase, etc – daunatorii, sunt dusmanii sanatatii noastre.

Insa chiar si o hrana vegetariana tot nu este suficienta pentru o sanatate buna. Si asta pentru ca foarte multe fructe si legume sunt crescute fortat, altele ajutate de chimicale, altele modificate genetic. Cum insa nu prea avem alternative trebuie sa ne folosim de ceea ce avem.
Dar dieta vegetariana inca nu este suficienta. In prepararea celor mai multe mancaruri se foloseste coacerea su fierberea, acest lucru ducand la distrugerea multor vitamine din alimente.
Folosind alimentatia fara “foc” RAW vom avea parte de o sanatate mult mai buna, organismul fiind mult mai puternic si capabil sa se apere de dusmani (virusi, bacterii, boli), tonusul fizic si psihic intarit.
Hrana vie este reprezentata de hrana bazata pe vegetale ce sunt consumate ca atare, sau in sucuri, salate, diverse combinatii, fara insa a se fierbe, praji, coace.
cuvinte cheie: dieta raw, hrana vie, mancare fara foc, RAW, sanatate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Perspectiva creștină asupra lumii

În Biblie, în Noul Testament ni se prezintă faptul că toți credincioșii ar trebui să fie altfel decât restul lumii. Cu alte cuvi...