luni, 30 decembrie 2013

Cum sa iti promovezi site-ul sau blogul ieftin si usor?

Ai un blog sau un site. Fie ca este vorba de un blog personal sau un site al afacerii tale, promovarea este de cele mai multe ori mai importanta decat continutul. Si asta pentru ca atat timp cat nimeni nu stie de site tau, nimeni nu va intra pe el.
Cea mai usoara promovare este sa comentezi pe alte site si bloguri. Doar ca sa comentezi la obiect pentru a nu fi catalogat drept spam.

Cu cat ai mai mult continut (posturi, pagini, articole, comentarii) pe site/blogul tau, cu atat mai bine vazut vei fi de motoarele de cautare.
Retelele sociale au un mare impact asupra tinerilor, de unde si trafic catre site tau. Promoveaza-ti site/blogul pe retelele sociale.
Linkurile sunt extrem de utile. Atat linkurile de pe alte site catre al tau, dar si din interiorul site tau. Astfel, la fiecare postare nou trimite linkuri catre postari mai vechi de pe aceeasi tema. Astfel se creeaza o legatura puternica SEO intre posturile tale, vizitatorii pot naviga mai bine prin paginile site tau, iar motoarele de cautare te va ridica putin cate putin mai sus in rezultate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Perspectiva creștină asupra lumii

În Biblie, în Noul Testament ni se prezintă faptul că toți credincioșii ar trebui să fie altfel decât restul lumii. Cu alte cuvi...