sâmbătă, 6 decembrie 2014

Cum sa faci bani dintr-un blog sau site cu Adsense?

Bani, blog, Adsense
Este o diferenta mare intre a face ceva bani dintr-un site sau blog cu Adsense si a trai din asa ceva, din a face o afacere din asta.
Daca vrei doar sa castigi ceva suplimentar fata de salariul tau, Adsense poate fi alternativa potrivita. Folosindu-te de un blog unde sa postezi zilnic, sa comentezi la alti bloggeri si ei la tine, etc.

Daca insa vrei sa traiesti din blog/site trebuie sa iti dedici mai mult timp, mai exact cam toata ziua sa stai cu nasul in laptop cautand informatii, publicand mereu articole noi. In momentul in care vrei sa publici mult trebuie sa tii cont ca nu doar cantitatea conteaza, ci si calitatea, lucru ce inseamna ca nu vei mai avea timp sa comentezi la alti 25 de bloggeri ci te vei concentra doar pe ceea ce vei publica tu.
Succesul in aceasta afacere tine de multi factori printre care unii sunt externi (nu tin de tine). Asa ca tu va trebui sa iti faci treaba cat mai bine si sa speri ca restul va merge O.K. Daca vei ajunge sa publici peste 50 articole zilnice si din ele macar 10 sa fie intr-adevar de o calitate buna si foarte buna, vei avea cu siguranta succes. Cat de mare va fi succesul este greu de spus, dar va fi bine. 
Daca insa nu poti face macar ceea ce ti-am recomandat mai sus, nu mai visa cu ochii deschisi - apuca-te de altceva!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Perspectiva creștină asupra lumii

În Biblie, în Noul Testament ni se prezintă faptul că toți credincioșii ar trebui să fie altfel decât restul lumii. Cu alte cuvi...