sâmbătă, 8 aprilie 2017

Când știința a luat locul lui Dumnezeu

De mii de ani oamenii au crezut intr-un Dumnezeu, indiferent de religie sau crez. Însă întotdeauna Dumnezeu a fost interpretat eronat de către religie și foarte puțini au fost cei care au reușit să aibă o înțelegere cât de cât corectă a divinității.

Religia creștină deși cu Biblia pe masă a reușit să întunece mințile maselor prin interpretarea eronata a bibliei, lucru făcut cu un scop precis.
Când știința a progresat și noi descoperiri cuprindeau lumea, liderii din spatele cortinei au întrezărit șansa de a reuși în final să creeze un nou soi de credință. O credință ce se bazează pe știința, o știința imaginară.
Astfel în decursul a câtorva secole s-au pus bazele unor teorii științifice ce au avut ca singur scop eliminarea divinității din mințile mulțimilor de oameni. Și deși foarte mulți vor crede în continuare în religiile inventate de oameni, religii care ocolesc Biblia și care se încred tot in oameni, vor exista și cei care observând falsitatea religiilor vor căuta alternative. Și o alternativă extraordinară este Știința. Din păcate și Știința a avut același traseu ca și religiile: falsitatea a fost introdusă.
Avem astfel Evoluția, Big-bang-ul, explorările spațiale, gravitatia, fizica cuantică, etc, toate simple teorii, rodul unor minți pline de imaginație.
Dar milioane de oameni cred in Știința. Nu în divinitate. Ei se numesc ateiști. Și numărul lor crește zilnic, pentru că Știința falsă este promovată masiv în clasele de școală, în documentare TV., în filme, oriunde.
Știința prezentată astăzi nu este altceva decât încercarea înlăturării divinității din mințile oamenilor.
Neexistând nimic divin, doar un hazard, doar această lume materială, omul devine un simplu instrument, și așa și este: un pion pe tabla de șah a lumii. Transformând oameni în simple animale evoluate societatea umană se transformă intr-o societate de consum, unde doar latura materială contează, unde cei ce trag sforile din  a spatele   cortinei devini din bogați și mai bogați, înaintând sigur sper împlinirea planului secret întocmi cu Lucifer de a controla și conduce lumea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Perspectiva creștină asupra lumii

În Biblie, în Noul Testament ni se prezintă faptul că toți credincioșii ar trebui să fie altfel decât restul lumii. Cu alte cuvi...