miercuri, 14 octombrie 2015

Handmade sapun

Pentru iubitorii obsedati de animale

EH! Acu-i acu’. Sapun. Banalul sapun, ala cu care ne spalam pe maini. Si mai toti mari producatori incep sa se laude cu uleilurile rafinate din care fac ei sapun, mintind cu nerusinare "poporul", popor ce oricum ramane nepasator. Tot grasimea animala este baza



 Asa ca dragi iubitori de animale, voi cei care nu mancati carne si nu aveti curajul sa va uitati stramb la un animal, caci considerati voi ca suntem egali cu totii, iata ca va spalati pe cap maini cu animalele. Nu chiar in totalitate, doar cu grasimea lor.
Dar, de ce sa ne batem capul? Cate din doamnele (cucoane de bani gata) au idee din ce este fabricata alifia aia a lor de le face tenul moale si catifelat? Si daca ar sti, le-ar pasa? Daca ar sti ca grasimea umana lucreaza la tenul lor ar renunta la alifia minune?
Mai nou, pe net, mii de site si anunturi de handmade. Si cei mai multi promit ca folosesc doar uleiuri vegetale. Mai sa fie! Chiar asa de multi oameni, peste noapte, au devenit mai constiinciosi, mai .... nu stiu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Perspectiva creștină asupra lumii

În Biblie, în Noul Testament ni se prezintă faptul că toți credincioșii ar trebui să fie altfel decât restul lumii. Cu alte cuvi...