miercuri, 14 octombrie 2015

Cel mai mare pericol din alimentatie

Desi multe lucruri sunt periculoase, unele de-a dreptul distrugatoare, exista un pericol mai mare decat toate (cu exceptia otravirii directe desigur).
Consumul excesiv de alimente periculoase (carne, grasimi, dulciuri, zaharuri, alcool, tutun, cafea, energizante, etc) este un pericol de necontestat.

Un pericol la fel de mare este reprezentat de mancarea ieftina din supermarketuri care contine E-uri si multe alte substante periculoase.
Un pericol si mai mare este reprezentat de mancarea expirata sau straicata. - Adevarate tragedii putem avea din aceasta cauza.
Dar cel mai mare pericol din alimentatie il reprezinta Infometarea. Prin infometarea (a rabda de foame zile intregi) se va resimti lipsa de minerale si intreg ansamblul de probleme medicale ce izvorasc de aici, carente de vitamine si consecinta acestui fapt. Si foarte important: prin infometare nu doar ca slabim organismul si il predispunem la boli dar afectam si psihicul, depresia, anxietatea, pesimismul - fiind parca invitate la petrecere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Perspectiva creștină asupra lumii

În Biblie, în Noul Testament ni se prezintă faptul că toți credincioșii ar trebui să fie altfel decât restul lumii. Cu alte cuvi...